Liga Naţiunilor – Grupa A2: Franţa a câştigat la Bruxelles, 2-1 cu Belgia; Italia a învins Israelul

Echipa naţională a Franţei a învins luni seara, în deplasare, scor 2-1, selecţionata Belgiei, în grupa A2 a Ligii Naţiunilor. Într-un alt meci, Italia a dispus cu 4-1 de Israel

La Bruxelles, belgienii au primit un penalti în minutul 20, după un fault al lui Saliba la Openda. A executat Youri Tielemans, în minutul 23, şi a trimis balonul peste poartă. În minutul 35 a fost rândul oaspeţilor să primească penalti la un fault comis de Faes. Kolo Muani l-a învins pe Casteels şi a deschis scorul. La pauză s-a intrat însă cu scor egal după ce Openda a marcat pentru belgieni, în minutul 45+3. În partea secundă Kolo Muani a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Digne, în minutul 62 şi Cocoşul Galic bifează a treia victorie în Liga Naţiunilor.

În meciul de la Udine italienii au dominat Israelul, dar unicul gol al primei reprize a venit de la un penalti transformat de Retegui, în minutul 41. Squadra Azzura şi-a majorat avantajul în minutul 54, prin Giovanni Di Lorenzo, dar oaspeţii au înscris şi ei, în minutul 66 prin Mohammad Abu Fani, pentru ca Davide Frattesi să pună pe tabelă al treilea gol al gazdelor, în minutul 72. Di Lorenzo a reuşit dubla şi a făcut 4-1 în minutul 79, acesta fiind şi scorul final.

În clasament, conduce Italia, cu 10 puncte, urmată de Franţa, cu 9 puncte, Belgia, cu 4 puncte şi Israel, fără vreun pucnt.

 

Liga Naţiunilor: Turcia a câştigat în Islanda, doar egal între Ucraina şi Cehia

În băile noastre trăiesc sute de virusuri: Pe ce obiect se află cei mai multe