Liga Naţiunilor: Turcia a câştigat în Islanda, doar egal între Ucraina şi Cehia

Echipa naţională a Turcia a învins luni seara, în deplasare, selecţionata Islandei, scor 4-2, în grupa B4 a Ligii Naţiunilor. În grupa B1, Ucraina şi Cehaia au făcut doar egal, scor 1-1.

În grupa B4 Islanda a marcat prima pe teren propriu, în minutul 3, prin Oskarsson, dar turcii au întors rezultatul în numai patru minute din repriza a doua. Irfan Can Kahveci a egalat în minutul 63, iar Hakan Calhanoglu a transformat un penalti în minutul 67, după ce ratase unul în minutul 54. Andri Gudjohnsen a egalat pentru gazde în minutul 83, însă finalul a aparţinut oaspeţilor. Turcia a marcat prin Arda Guler (min. 88) şi Kerem Akturkoglu (min. 90+5) şi s-a impus cu 4-2.

La Cardiff, Ţara Galilor a marcat din penalti, prin Harry Wilson, în minutul 36, unicul gol al meciului cu Muntenegru şi situaţia din grupa B4 este următoarea: Turcia e pe primul loc (10 puncte), pe locul secund este Ţara Galilor (8 puncte), urmată de Islanda (4 puncte) şi, fără puncte, Muntenegru.

În grupa B1 Ucraina şi Cehia au terminat la egalitate, scor 1-1, la Wroclaw. Cehii au marcat primii, prin Cerv, iar Ucraina a egalat prin Dovbyk, din penalti, în minutul 53.

Grupa este strânsă. Cehia are conducerea, cu 7 puncte, urmată de Georgia, cu 6 puncte, Albania – 6 puncte şi Ucraina, cu patru puncte.

În grupa C1, Suedia nu a avut probleme la Tallinn, cu Estonia. Nanasi, în minutele 29 şi 37, precum şi Gyokeres, în minutul 66, au stabilit o victorie clară a nordicilor într-o grupă condusă de Slovacia (10 puncte). Suedia se află pe locul al doilea, cu 7 puncte, Estonia e pe 3, cu trei puncte, în timp ce Azerbaidjan se află pe locul patru, fără puncte.

 

Canada expulzează şase diplomaţi indieni în cazul uciderii unui separatist sikh. India răspunde cu o măsură similară

Liga Naţiunilor – Grupa A2: Franţa a câştigat la Bruxelles, 2-1 cu Belgia; Italia a învins Israelul