Liga Profesionistă de Fotbal anunță echipa etapei în Superligă

Echipa etapei a 13-a a Superligii:

Jesús Fernández (Poli Iaşi) – A apărat un penalty în prelungiri şi a salvat victoria ieşenilor. Prinde pentru a doua oară ,,Echipa etapei”.

Valentin Creţu (FCSB) – Încredibilă capacitatea de efort de care dispune pe durata unui meci! A bifat al doilea joc la rând cu pasă decisivă.

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A ajuns la maturitate profesională, iar asta se vede prin modul cum gestionează fiecare moment. S-a remarcat şi în ofensivă, în special la fazele fixe.

Alexandru Paşcanu (FC Rapid 1923) – Fără greşeală în defensivă! A marcat un gol, al doilea în ediţia curentă.

Andrei Borza (FC Rapid 1923) – A făcut cel mai bun meci al său din ediţia curentă. A acoperit excelent întreg flancul stâng.

Constantin Budescu (Gloria Buzău) – A reuşit o dublă şi a ajuns la 90 de goluri în principala competiţie internă.

Darius Olaru (FCSB) – A fost implicat total! Din postura de căpitan, şi-a mobilizat excelent colegii în derby. Şi-a trecut în cont şi o pasă decisivă.

Dan Nistor (Universitatea Cluj) – Dirijorul studenţilor clujeni a făcut un nou meci reuşit. A marcat şi a fost implicat în majoritatea acţiunilor ofensive.

Alexandru Dobre (FC Rapid 1923) – Debut de vis! Introdus pe durata reprizei secunde, a marcat două goluri, fiind aplaudat de tot stadionul.

Daniel Bîrligea (FCSB) – A deblocat tabela în ,,Clasicul României” cu o execuţie de generic! S-a integrat rapid la noua sa echipă.

Claudiu Petrila (FC Rapid 1923) – Gol şi pasă decisivă! A ajuns la opt contribuţii ofensive în acest sezon.

Elias Charalambous (FCSB) – A pregătit perfect derby-ul cu marea rivală. Graţie aceste victorii, roş-albaştrii au urcat pe un loc de play-off.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Unul dintre marii jucători din energie se pregătește să dea lovitura pe piața asigurărilor

VIDEO Nicolae Ciucă face apel către Elena Lasconi să înțeleagă aritmetica și să se retragă