LIVE TEXT – Război de Ucraina: O lovitură aeriană rusă a rănit cel puțin 21 de oameni într-un bloc de locuinţe din Harkov

Dmitri Malîşev, locuitor al regiunii Volgograd, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru crimă şi canibalism şi graţiat de preşedintele rus Vladimir Putin pentru că a luptat în războiul din Ucraina, s-a întors în oraşul său natal, a anunţat duminică presa locală, potrivit EFE.

„Da, s-a întors după ce a fost rănit (…) Am vorbit personal cu el. Are probleme la mandibulă şi o schijă în braţ. Pare să fie sub tratament medical. Alaltăieri l-am văzut într-un magazin şi ne-am salutat”, a declarat şeful administraţiei locale, Fiodor Kadoba, pentru portalul local de ştiri V1.ru.

Continuarea aici

content-image

Patriarhul Kirill al Moscovei pare să nu fie lipsit de imaginație! O demonstrează ultima găselniță a ierarhului rus. Patriarhia Rusiei, prin Departamentul Sinodal pentru Caritate Bisericească și Asistență Socială, a lansat un apel neobișnuit, organizând cursuri pentru voluntarii-frizeri care să ofere servicii de tuns și coafat refugiaților din regiunea Kursk. Aceștia se află în centre de cazare temporară, după ce au fost evacuați din zonele de conflict, scrie adevarulbisericii.ro.

Departamentul Sinodal pentru Caritate face apel la frizeri profesioniști să se înscrie ca voluntari. O tură durează cel puțin șapte zile, iar cazarea, masa și transportul din Moscova sunt asigurate de Departament.

Continuarea aici

content-image

Sursa: www.stiripesurse.ro

General Motors va concedia temporar aproximativ 1.700 de muncitori la uzina sa din Kansas

Donald Trump își anunță retragerea: Ce condiție are miliardarul