LIVE TEXT – Război în Ucraina: Rusia a doborât în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică 110 drone ucrainene

Recentele declaraţii ale administraţiei preşedintelui american, Joe Biden, conform cărora Washingtonul este gata de convorbiri fără precondiţii pe tema nucleară cu Rusia, China şi Coreea de Nord constituie o „amăgire”, a declarat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, informează Rador Radio România.

„Apelul la discuţii despre stabilitatea strategică, despre control în privinţa armelor nucleare fără precondiţii constituie o amăgire”, a declarat Lavrov pentru publicaţia săptămânală Argumenti i Facti, afirmaţiile fiind publicate la primele ore ale zilei de luni. „Ce înseamnă «fără precondiţii»? Înseamnă că americanii îşi rezervă dreptul de a ne declara inamici în documentele lor doctrinare.”

content-image

Flota Mării Negre a Rusiei a fost nevoită să mute mai multe nave de război de la baza navală Sevastopol din peninsula Crimeea, din cauza atacurilor Ucrainei, a declarat duminică un oficial instalat de Rusia, potrivit Reuters.

Declaraţiile lui Dmitri Rogozin, un senator instalat de Rusia pentru regiunea Zaporojie controlată de Rusia şi fost şef al agenţiei spaţiale ruse, reprezintă prima confirmare oficială rusă a faptului că flota a trebuit să se mute de la Sevastopol.

Continuarea aici

content-image

Maia Sandu dezvăluie un complot electoral: rețeaua oligarhului Ilan Șor ar fi pus la cale cumpărarea a 300.000 de voturi

ALEGERI ÎN MOLDOVA. Evoluţie spectaculoasă: Rezultatul referendumului devine foarte strâns, pe măsură ce se numără voturile din diaspora