Liviu Dragnea a ajuns la sapă de lemn și locuiește în chirie: Mă mai am pe mine, atât!

„Mă mai am pe mine, atât. Dar probabil ei ce se gândesc că, ei ce se gândesc, sau ce spun. Domnule, are suta de milioane, dar preferă până moare să stea așa, într-o aparență de nu are bani. E foarte simplu, în afară de ANI, FBI, ARS-ul american și fiscul românesc, cine ar trebui să mai controleze, că au controlat șase ani, până la urmă. Dacă aveam un ac undeva, îl găseau. Nu am! Deci nu am!

După aceea, am înțeles, au apărut legende că-i am îngropați undeva. Păi, să-mi spună și mie. Și, sincer, îmi opresc doar 10% și le dau celor care îmi spun și mie unde sunt îngropați”, a spus Liviu Dragnea, informează Bugetul.

La un moment dat, fostul lider PSD încercase să intre în afaceri cu energie, dar în cele din urmă nu a mai rezolvat nimic.

„Nu, am făcut o firmă cu care n-am reușit să facem nimic. Dar n-a mai spus nimeni că n-am făcut nimic, ci doar că am făcut o firmă și am intrat în domeniul Energiei. N-am mai făcut nimic cu acea firmă, e foarte greu să faci afaceri în România”, a spus fostul politician, pentru sursa citată anterior.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Ciucă: Libertatea presei suferă o nouă lovitură; jurnalistul Mircea Barbu – condamnat de un tribunal rus, în lipsă

Omenirea se îndreaptă cu viteză către prăpastie: Ultimul raport dezvăluie date terifiante