Lovitură pentru Nordis Grup: FRF a încetat colaborarea după ancheta jurnalistică a Recorder

Colaborarea, menită să sprijine programele de dezvoltare şi modernizare a arbitrajului românesc, nu va mai continua începând de marţi.

“Investiţia în pregătirea arbitrilor reprezintă un element esenţial pentru asigurarea unui arbitraj de calitate în competiţiile naţionale şi internaţionale. În acest sens, FRF se angajează să găsească un nou partener strategic care să contribuie la îmbunătăţirea continuă a nivelului de pregătire al arbitrilor români. Noul partener al CCA va fi anunţat în perioada următoare, după finalizarea discuţiilor în curs“, precizează FRF, informează NEWS.RO.

Context

Deputata Laura Vicol a demisionat din PSD, acuzând un „linşaj mediatic” şi o „campanie de denigrare”, dar şi din funcţia de preşedinte al comisiei juridice din Camera Deputaţilor, funcţie pe care o deţinea din noiembrie 2021. Ambele demisii sunt consecinţa scandalului provocat de ancheta publicate de RECORDER şi intitulată ”Schema Nordis. Maşinăria de făcut bani a celui mai puternic clan politico-imobiliar”. Vladimir Ciorbă, asociatul principal al companiei despre care scriu jurnaliştii, este căsătorit cu Laura Vicol.

Sursa: www.stiripesurse.ro

DNA a deschis filele unui dosar amplu de corupție: Percheziții în București, Ilfov și Giurgiu – Cine sunt cei vizați

Carnea de pui, favorita românilor: creștere semnificativă a consumului și producției în ultimii ani