Ludovic Orban, despre candidatura la alegerile prezidenţiale: Orice candidat care intră în cursă are şanse / Românii, după ce s-au fript cu ciorba Iohannis, suflă şi-n iaurt

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a afirmat, sâmbătă, că oricine intră în cursa pentru funcţia de preşedinte al României are şanse şi a subliniat că românii suflă şi în iaurt, după ce s-au ”fript cu ciorba Iohannis”.

”Orice candidat care intră în cursă are şanse. Decizia aparţine cetăţenilor români, care sunt convins că, după ce s-au fript cu ciorba Iohannis, suflă şi-n iaurt. Şi vor fi atenţi ce om aleg în cea mai importantă funcţie din cadrul arhitecturii politice şi instituţionale din România”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

El a subliniat că va candida la Preşedinţie deoarece are o obligaţie morală faţă de România.

”Candidez pentru că o consider o obligaţie morală faţă de ţara mea, pentru că ştiu că am calităţile necesare, pregătirea necesară, experienţa necesară şi voinţa necesară pentru a îndrepta România într-o direcţie corectă şi pentru a îndrepta din lucrurile care nu funcţionează bine în România”, a spus Orban.

Luvovic Orban a anunţat, în 16 septembrie, că va candida în alegerile prezidenţiale al căror prim tur de scrutin va avea loc în 24 noiembrie.

 

Ţările baltice şi Polonia vor cere fonduri Uniunii Europene pentru a-şi apăra graniţele

UPDATE-Armata israeliană anunţă că l-a ”eliminat” pe liderul Hezbollah Hassan Nasrallah în atacul de vineri de la Beirut. Hezbollah nu confirmă moartea, ci pierderea contactului. Şeful armatei israeliene ameninţă să ”atingă” pe oricine ameninţă Israelul