MAE, avertizare de călătorie pentru Belgia, privind continuarea grevei pe aeroportul Charleroi

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează, sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei că greva de pe aeroportul Charleroi, iniţiată joi, 12 septembrie 2024, va continua şi vineri, 13 septembrie 2024.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că pasagerii sunt sfătuiţi să verifice starea zborurilor pe site-urile companiilor aeriene şi pe pagina de internet a aeroportului: .

”Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Bruxelles:  +32(0)497428663”, mai anunţă instituţia. 

ANM – Instabilitate atmosferică în mai multe regiuni de vineri după-amiază până sâmbătă. Nouă judeţe se vor afla sub avertizare cod portocaliu de ploi şi vijelii – HARTA

Premierul Marcel Ciolacu, alături de Sorin Grindeanu, la o terasă din Suceava: Asta păţeşti când ieşi la o cafea în Suceava! Începi de dimineaţă cu poale-n brâu, cozonac şi pandişpan cu vişine!