Manchester City l-a împrumutat pe fundaşul brazilian Yan Couto la Borussia Dortmund

Fundaşul internaţional brazilian al echipei Manchester City, Yan Couto, a fost împrumutat la Borussia Dortmund pentru un sezon cu opţiune de cumpărare, a anunţat, sâmbătă, clubul german.

Couto, 22 de ani, a petrecut deja doi ani sub formă de împrumut la Girona, unde a ajutat clubul catalan să se califice pentru prima dată în Liga Campionilor în primăvară.

În perioada petrecută în Spania, el a marcat două goluri şi a oferit 12 pase decisive în 59 de apariţii în La Liga.

Fundaşul brazilian, care are patru selecţii la activ, a ajuns la Manchester City în 2020, la vârsta de 17 ani, de la clubul brazilian Coritiba FC, pentru un contract pe cinci ani în valoare de şase milioane de euro.

El este a patra achiziţie de vară a lui Dortmund după atacantul din Guineea Serhou Guirassy şi fundaşul uzbek Waldemar Anton, ambii de la Stuttgart, şi mijlocaşul german Pascal Gross.

 

Constanţa – Un bărbat care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a provocat un accident soldat cu rănirea a cinci persoane, părăsind locul accidentului

Alunecare de teren la Cariera Rovinari din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a trimis corpul de control, pentru a stabili cauzele şi planul de măsuri: Prioritatea zero este siguranţa angajaţilor