Marcel Ciolacu a refuzat să se prezinte în limba engleză: Am o reținere, nu stăpânesc foarte bine

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCiolacuMarcel%2Fvideos%2F1067071361312778%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Iată cum a explicat situația:

„Am o reținere, cred că e normal și nu cred că stăpânesc foarte bine. Am discuții față în față, îi și anunț că nu știu foarte bine. Ursula von der Leyen mi-a spus Stai liniștit că vorbesc mai încet. Ne-am înțeles bine în jumătate de oră. Au ieșit negocierile privind comisarul european. Nu mă simt confortabil și de aceea nu o fac”.

Surse guvernamentale susțin că Marcel Ciolacu le-a dezvăluit apropiaților cine sunt oamenii pe care îi consultă în materie de economie.

Premierul face meditații de economie cu Cristian Socol și Florin Georgescu, amândoi profesori de economie. Cei doi au refuazat să fie plătiți pentru meditațiile pe care i le oferă premierului.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Premierul Ciolacu anunță că intrăm în Schengen anul acesta 100%: ‘În primul rând ne ajută Dumnezeu’

VIDEO Operațiunea Jupiter continuă: Sute de percheziții ale polițiștilor, în toată țara