Marcel Ciolacu, întrebat dacă l-ar numi premier pe Nicolae Ciucă: Categoric, nu am nici cea mai mică reţinere / Premierul a afirmat că îşi doreşte continuitate la guvernare

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi seară, că îşi doreşte să existe o continuitate la guvernare şi a subliniat că nu ar avea nicio reţinere să îl numească premier pe Nicolae Ciucă, în cazul în care ar câştiga alegerile prezidenţiale.

”Normal că îmi doresc o continuitate. E logic. După 10 ani în care ţi-ai bătut joc, ai schimbat 10 prim-miniştri, sute de miniştri, după 30 şi de ani de democraţie, normal că îmi doresc o continuitate şi o stabilitate”, a declarat Marcel Ciolacu, la Digi 24, marţi seară.

Întrebat dacă l-ar numi premier pe Nicolae Ciucă în cazul în care ar ajunge preşedinte, Marcel Ciolacu a răspuns afirmativ şi a subliniat că nu ar avea nicio reţinere.

”Categoric, nu am nici cea mai mică reţinere. În privinţa domnului Ciucă nu am nicio reţinere. Când ştii că ai mandat scurt, când ştii că se apropie un an electoral, e omeneşte să amâni anumite lucruri. Având un dialog în toată acea perioadă, cunoşteam amândoi care sunt problemele în Guvernul României. Nu ştiam în detaliu, cum am aflat când am ajuns premier. A existat o perioadă de 2-3 luni în care am fost pompier de serviciu. Au fost şi situaţiile de la Crevedia. Nu a fost un mandat uşor, oricine ar privi mandatul meu de prim-ministru”, a declarat Ciolacu.

 

Fotbal: Meciul PAOK Salonic – FCSB, din Europa League, va fi arbitrat de germanul Stegemann

Atacul Iranului va avea consecinţe. Israelul va „continua să lovească puternic în Orientul Mijlociu” în această seară, afirmă purtătorul de cuvânt al IDF