Marcel Ciolacu își continuă ofensiva în Ardeal. Mai-marii credincioșilor din Transilvania au stat la sfat cu premierul

Șeful PSD a punctat în primul rând la nivel simbolic o întâlnire concomitentă cu păstorul ortodocșilor din Centrul și Nordul Transilvaniei și cu păstorul greco-catolicilor ardeleni:

”Uniți în credință și speranța în viitor, alături de doi mari ierarhi, păstrători ai valorilor românești autentice: Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului ÎPS Andrei Andreicuț și Episcopul Greco-Catolic de Cluj—Gherla, Claudiu Pop.”, a scris pe pagina sa de Facebook premierul.

În zona politică premierul își dorește revitalizarea organizațiilor PSD din zona Ardealului de Centru și Nord acolo unde de mult timp social-democrații nu au știut să prezinte cei mai bun candidați și să soluții pentru oamenii din zonă.

Aportul electoral din zona Ardealului este important pentru PSD și premierul a luat-o ca pe o provocare personală, susțin surse la vârful PSD.

Roxana Mînzatu: Vin dintr-o familie foarte amărâtă. Ai mei sunt social-democraţi până la sânge – De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Ion Iliescu

Conducerea militară a Hezbollah, decapitată de atacul israelian – Mișcarea șiită recunoaște pierderea a încă unui comandant de rang înalt