Marcel Ciolacu se ține departe de scandalul primarilor: ‘Mai are importanţă cine are dreptate? Am dat pe Netflix’

„Sper să terminăm cu pasajul de la Unirea, că momentan ne ocupăm să dărâmăm, să ne certăm, a pus gardul, ia gardul! Vă dau cuvântul meu de onoare că am schimbat, aseară, după ce am vorbit şi cu domnul Băluţă la telefon… Mai are importanţă cine are (dreptate – n.r.) când o ţară întreagă se uită cum primarul general se ceartă cu un primar de sector… Asta credeţi că îi interesează… Eu am dat pe Netflix şi am preferat să depăşesc”, a afirmat, miercuri seară, Marcel Ciolacu, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

El a spus că e posibil ca acest conflict să aibă legătură şi cu campania electorală, subliniind că i-a cerut primarului Sectorului 4 să lase justiţia să se pronunţe asupra acestui caz.

Săptămâna trecută, timp de mai multe ore, primarul general al Capitalei şi echipe ale Poliţiei Locale a Muncipiului Bucureşti s-au aflat într-un conflict cu reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 4 şi Poliţiei Locale Sector 4, acolo fiind prezente echipe ale Poliţiei Capitalei şi Jandarmeriei.

Scandalul a pornit de la şantierul deschis de Primăria Sectorului 4 pentru consolidarea planşeului peste râul Dâmboviţa, zona fiind îngrădită.

Nicuşor Dan a emis o dispoziţie pentru îndepărtarea gardurilor şi a utilajelor din zonă, prefectul Capitalei anunţând că va ataca actul administrativ.

Deşi în repetate rânduri Nicuşor Dan a cerut intervenţia Poliţiei, instituţia a transmis că este un litigiu civil care trebuie tranşat în instanţă, echipele de intervenţie fiind în zonă doar pentru ca scandalul să nu escaladeze. Ulterior, Daniel Băluţă a retras echipajele de Poliţie Locală şi cele de muncitori din zonă.

Sursa: www.stiripesurse.ro

UPDATE – Hunedoara: Încă o persoană implicată în accidentul de la Băcia a murit / Aceasta sau adolescentul aflat la volan au furat cheile maşinii de la o rudă / În autobuz erau cetăţeni din India, Pakistan sau Sri Lanka

VIDEO Geoană pune paie pe focul ‘combinațiilor’ PSD-AUR: ‘Un lucru evident confirmă o înțelegere între Ciolacu și Simion’