Maria Sharapova și frații Bryan, incluși în Tennis Hall of Fame

„Promoţia 2025” va fi omagiată în cadrul unei ceremonii în data de 23 august, la Hall of Fame din Newport, Rhode Island.

Şarapova a devenit prima rusoaică numărul unu mondial în 2005. De asemenea, ea a câştigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Renumită pentru abordarea sa curajoasă faţă de sport, în ciuda faptului că a fost afectată în mod regulat de probleme la umăr, Şarapova a fost una dintre cele mai cunoscute jucătoare, însă imaginea sa a fost afectată după anunţul din 2016 conform căruia a picat un test antidoping. Şarapova a fost depistată pozitiv cu meldonium la Australian Open în 2016 şi a fost ulterior suspendată de Federaţia Internaţională de Tenis timp de doi ani, înainte ca un apel să-i reducă suspendarea la 15 luni.

Ea a revenit în competiţie în 2017 şi s-a retras în februarie 2020, punând capăt unei cariere în care a câştigat aproape 40 de milioane de dolari în premii în bani, a devenit una dintre cele mai bine plătite sportive din lume şi una dintre cele mai recunoscute sportive.

Fraţii Bryan au câştigat împreună 16 titluri de grand slam la dublu masculin şi rămân cel mai de succes dublu din istoria circuitului ATP, deţinând recordul pentru cele mai multe săptămâni (438) în fruntea clasamentului mondial de dublu.

Restricții de circulație în București, în weekend. Care sunt zonele vizate

Prahova: Primarul de la Buşteni, Mircea Corbu, a fost reţinut pentru purtare abuzivă şi instigare la mărturie mincinoasă