Marian Cusșa și Donald Trump Jr. consolidează parteneriatul dintre republicanii români și americani

 

Potrivit lui Marian Cucșa, „cele două partide republicane, român și american, îmbrățișează valori comune precum libertatea și patriotismul”.

Astăzi, Partidul Republican din România și-a reafirmat sprijinul necondiționat pentru candidatura lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din SUA, subliniind angajamentul său de a consolida parteneriatul strategic cu Statele Unite pe baza unor principii de demnitate și curaj.

De asemenea, s-au purtat discuții despre strategiile politice ale partidului în România, în contextul unei colaborări strânse cu echipa Trump, și despre eforturile susținute de a promova România în cadrul mișcărilor suveraniste globale.

Această întâlnire marchează un pas important în poziționarea Partidului Republican din România ca partener recunoscut al republicanilor americani, împărtășind valori comune precum libertatea, democrația, și mai ales susținerea familiei.

Două zile cruciale la Vila Lac – Marcel Ciolacu bagă filialele PSD în ședință pentru listele de candidați (surse)

Siegfried Mureşan: Vom avea o dezbatere şi o rezoluţie despre Republica Moldova în prima sesiune plenară a Parlamentului European din luna octombrie