Meciul CFR-U Cluj: Dan Petrescu – Nu-mi vine să cred / Cred că un scor egal era mai normal la ce s-a văzut pe teren

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, crede că formaţia sa trebuie să tragă tare pentru a ajunge în grupele europene şi atunci e nevoit să sacrifice meciurle din campionat.

„E clar că atunci când schimbi zece jucători meci de meci, se vede! Asta este Europa! Trebuie să sacrificăm, din păcate, meciul de campionat. Dar cred că am jucat bine primele 40 de minute. Cred că un scor egal era mai normal la ce s-a văzut pe teren. Ăsta este preţul când schimbi mult! Mie nu-mi vine să cred…. acest rezultat. Pentru că la ce era pe teren… nu-mi vine să cred. Din păcate, am pierdut un jucător şi sper să nu fie mai mulţi. Europa este foarte importantă pentru noi, pentru club. Sper să ajungem în grupe, după aceea ne revenim şi în campionat”, a declarat Dan Petrescu, tehnicianul formaţiei CFR Cluj.

Echipa CFR Cluj a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 2-3, derby-ul Clujului, în faţa formaţiei Universitatea, în etapa a patra din Superligă.

 

JO – atletism: Noah Lyles, campion olimpic la 100 m la cinci miimi de locul doi. Toţi concurenţii din finală au avut sub zece secunde

IDF a descoperit un tunel suficient de mare pentru ca vehiculele să poată trece prin el, în zona de frontieră Gaza-Egipt