Meciul Dinamo-FC Botoşani: Liviu Ciobotariu – Sunt un pic dezamăgit că repetăm aceleaşi greşeli!

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei FC Botoşani, crede că formaţia sa se poate salva de la retrogradare.

„În repriza a doua am controlat jocul. Adversarul nostru a avut un singur contraatac şi ne-a marcat gol. Îmi felicit jucătorii pentru acest rezultat. Sunt însă un pic dezamăgit pentru că repetăm aceleaşi greşeli pe care le-am făcut şi în meciurile anterioare. Nu este ok! Este mult de muncă, trebuie să muncim pentru a ne regla. Sunt mulţumit cu acest egal, mai ales că am fost conduşi cu 2-0, şi cred că pe final puteam să şi câştigăm. Vreau să-i felicit pe suporterii lui Dinamo pentru modul în care şi-au încurajat echipa. Sunt senzaţionali. Meciurile viitoare le vom lua meci cu meci, o să facem analiza acestui joc, apoi ne ocupăm şi de partida cu Rapid. [are echipa putere să se salveze de la retrogradare?] Sută la sută. Suntem într-o revenire, în formă bună”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate vineri seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Superliga.

 

UPDATE-Trump se angajează să ”rezolve” Războiul din Ucraina după o întâlnire cu Zelenski la Trump Tower. ”Cred că putem găsi un acord care să fie bun pentru ambele părţi”, spune miliardarul, ”Suntem de acord să spunem că trebuie să se pună capăt războiulu

Bundesliga: Borussia Dortmund a revenit de la 0-2 şi a câştigat cu VfL Bochum, scor 4-2