Meciul Farul-Dinamo: Gheorghe Hagi – Avem un gust amar, este o dezamăgire! După jocul făcut, eu zic că trebuia să câştigăm!

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanţa, a fost supărat la finalul meciului încheiat vineri la egalitate, scor 1-1, în compania echipei Dinamo. Hagi crede că echipa sa putea primi cel puţin un penalti şi că ar fi trebuit să câştige.

„După jocul făcut eu zic că meritam să câştigăm. În special repriza a doua. Penaltiuri nici nu mai ştiu câte au fost… Dar ce să facem? Trebuie să mergem înainte. Dinamo a avut şansă… S-a dat ceva la televizor? Eu cred că la Dican e clar, a fost împins, dar s-a dat invers. La Alibec amândouă trebuiau date, că asta este calitatea unui atacant, dacă fundaşul l-a atins, trebuie dat… Poate marcam, poate nu, dar…Era bună victoria, nu a fost. Avem un gust amar, este o dezamăgire, dar ăsta e fotbalul, trebuie să muncim în continuare”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipa Farul Constanţa a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea Dinamo Bucureşti, în etapa a 12-a din Superligă.

 

Bătălia bogaților lumii – Cine l-a depășit pe Jeff Bezos

Tenis de masă: Românii au debutat cu stângul la turneul Top 10 Europa pentru juniori