Meciul FCSB-LASK Linz: Elias Charalambous – Nu mergem în grupe doar ca să ne distrăm, vrem să câştigăm jocuri!

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, îşi doreşte victorii în grupele Liga Europa, acolo unde bucureştenii vor evolua după şase ani de pauză, din sezonul 2017-2018.

„Felicitări pentru jucătorii mei. În ultima vreme am trecut prin momente grele, dar le-am spus că nu pot uita fotbalul pe care îl ştiu. Astăzi reuşim să ne întoarcem în Europa League. E un lucru mare pentru club, sunt foarte bucuros pentru jucătorii mei şi pentru fani. Această victorie de astăzi ne va da un impuls să revenim în campionat. Este o calificare foarte mare pentru aceşti băieţi. Am trecut de momentele grele, a fost un meci dificil, dar golul căpitanului ne-a salvat. Nu e momentul să vorbim despre transferuri. Nu mergem în grupe doar ca să ne distrăm, vrem să câştigăm jocuri!”, a declarat Elias Charalambous, după victoria cu 1-0 obţinută joi seara, în Ghencea, cu LASK Linz, în play-off-ul Liga Europa.

 

Guvernul Starmer vrea să interzică fumatul în anumite spaţii exterioare, între altele în grădinile puburilor, pe terasele restaurantelor, în exteriorul cluburilor de noapte, al stadioanelor de fotbal, pe trotuare în apropiere de universităţi şi spitale, î

Meciul FCSB-LASK Linz: Darius Olaru – Nu prea e timp de petreceri!