Meciul FCSB-Rapid: Marius Şumudică – Rezultatul e echitabil. E un 0-0 care ne apropie de play-off

Marius Şumudică, antrenorul echipei Rapid Bucureşti, a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi şi de rezultatul obţinut duminică seara, pe Arena Naţională, în meciul cu FCSB, scor 0-0.

„Am întâlnit o echipă foarte bună. Au pus presiune, au jucători de calitate, ştiam ce mă asteaptă. Am pregătit meciul de aşa natură să nu avem nicio problemă. Siegrist a fost în zi bună, dar ei nu au avut nicio ocazie clară. FCSB este una dintre cele mai bune echipe, este campioana ţării. Din punct de vedere tactic am închis foarte bine şi nu le-am dat şanse. Mă bucur că au fost foarte mulţi fani la stadion, şi ţin să felicit galeria Rapidului care a fost alături de noi. Nu e uşor să faci faţă unor suporteri gazdă care au fost în număr mai mare decât tine.

Mă aşteptam la mai mult din punct de vedere ofensiv, dar e greu cand FCBS pine presiune. Rezultatul e echitabil. E un 0-0 care ne apropie de play-off. Când am preluat echipa eram pe 14 şi dacă intrăm în primele şase e un rezultat bun”, a spus Marius Şumudică după 0-0 cu FCSB, în deplasare, pe Arena Naţională.

 

Serie A: Umilinţă pentru AS Roma, 1-5 la Florenţa, cu AC Fiorentina

Meciul FCSB-Rapid: Darius Olaru – Nu mă aşteptam ca Rapid să fie aşa defensivă. Meritam victoria, mai ales în prima repriză