Membri marcanți ai PSD salută decizia lui Marcel Ciolacu de a candida la președinția României

Decizia președintelui PSD, actualul Prim Ministru al României, Marcel Ciolacu, de a intra în cursa pentru președinția României a fost primită cu entuziasm de către membrii marcanți ai partidului. Printre aceștia se numără și deputatul PSD de Neamț, Ciprian Șerban, care a subliniat pe pagina sa de Facebook importanța acestei candidaturi pentru viitorul țării.

Astfel, Ciprian Șerban, prim-vicepreședinte al PSD Neamț, lider al grupului parlamentar al PSD din iunie 2023, a declarat: „Candidatura Președintelui PSD, Marcel Ciolacu, este mai mult ca oricând, în ultimii 20 de ani, îndreptățită și susținută total de partid și de români”.

În cadrul unei postări pe rețelele de socializare, Șerban a evidențiat realizările lui Ciolacu în funcția de Prim Ministru și a subliniat că experiența sa politică și capacitatea de a menține stabilitatea politică sunt atuuri esențiale pentru funcția de președinte.

„În cei patru ani, de când este președintele PSD, a reușit să modernizeze partidul, dându-i o anvergură europeană.

Marcel Ciolacu, cu tact, diplomație și eleganță, este cel care a reușit să construiască o soluție stabilă de guvernare pentru țară, atunci când dreapta a demonstrat că nu poate gestiona guvernarea.

Ca și premier, Marcel Ciolacu, a avut o abordare clară, prin reducerea cheltuielilor bugetare, creșterea investițiilor și implementarea programelor europene.

Asistăm împreună la cel mai coerent program de infrastructură din ultimii zeci de ani și acesta este meritul PSD.

De aceea, ca lider de grup al deputaților PSD, dar și ca prim-vicepreședinte PSD Neamț, salut decizia președintelui nostru și sunt convins că după 20 de ani, Romania va avea un președinte social democrat.

Prin tot ceea ce am făcut pentru țară în acești ani, am demonstrat că merităm”, scris deputatul Ciprian Șerban.

Decizia lui Marcel Ciolacu de a candida la președinție vine într-un moment crucial pentru PSD, care își propune să recâștige încrederea electoratului și să aducă schimbări pozitive în societatea românească. Liderii partidului și-au exprimat sprijinul necondiționat pentru candidatura lui Ciolacu, considerând că acesta este cel mai potrivit pentru a reprezenta interesele României pe plan internațional și pentru a asigura stabilitatea internă.


Sursa foto: Facebook Ciprian Serban

USR cere demiterea urgentă a ministrului Muncii şi refacerea programului informatic: Guvernul lui Ciolacu a făcut şi recalcularea pensiilor pe vorbe şi i-a dat cu virgulă la fapte

David Guetta a mixat alături de Leon Marchand într-un club din Ibiza – VIDEO