Membru al lumii interlope din Târgovişte, supranumit ”Killer”, căutat întrucât este condamnat la închisoare, prins de poliţiştii din Bucureşti

Un membru al lumii interlope din Târgovişte, supranumit ”Killer”, care în urmă cu câţiva ani a provocat un scandal, rănind mai multe persoane, şi care era urmărit naţional întrucât a fost condamnat la închisoare, a fost prins de poliţiştii din Capitală la o adresă din Dâmboviţa.

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că, în urma investigaţiilor, s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, urmărit la nivel naţional, s-ar afla la o adresă din judeţul Dâmboviţa.

Pe numele acestuia, Judecătoria Buftea a emis, în martie, un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, acesta fiind condamnat la un an şi 5 luni de închisoare.

Miercuri, bărbatul a fost găsit la adresa menţionată. El urmează să fie încarcerat într-un penitenciar.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit unor surse, este vorba despre un membru al lumii interlope din Târgovişte, supranumit ”Killer”. În urmă cu câţiva ani, presa relata că acesta a făcut scandal în oraş, ameninţând cu arma mai mulţi oameni şi rănindu-l cu un cuţit pe fostul său cumnat. El ar fi provocat scandalul întrucât ar fi fost furios pentru că fosta soţie nu îl mai lăsa să îl vadă pe băieţelul lor. De asemenea, el ar fi rănit doi poliţişti în timp ce aceştia încercau să îl prindă.

Noul format al Ligii Campionilor va face ca mai multe echipe să joace la victorie, crede Simeone

O nouă ţintă de medicamente pentru o formă agresivă de cancer de prostată, descoperită de cercetători