Mii de familii afectate de inundații au primit ajutorul financiar oferit de Guvern

Consiliul Județean Galați anunță sâmbătă că ajutorul promis de Guvern a ajuns deja la peste 3.600 de familii afectate de inundații. Sâmbătă, ajutorul a fost distribuit la peste 2.100 de familii.

Este doar un prim ajutor de urgență acordat de Guvern, până la finalizarea evaluărilor din teren, în urma cărora se vor stabili despăgubirile pe care le vor primi familiile afectate, a precizat Consiliul Județean Galați.

Sumele sunt asigurate de către Guvernul României din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, suplimentat din Fondul de rezervă al Executivului. Fondurile sunt virate prin intermediul Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială și ajung la familiile afectate de inundații prin Poșta Română sau direct în cont.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Descoperire macabră: Fragmente osoase, ce par a fi de proveniență umană, pe un drum forestier din Olt / În zonă au fost găsite și câteva haine

Premier League: Cu Drăguşin rezervă, Tottenham a învins Brentford. A înregistrat victorie şi Liverpool / Manchester United a obţinut o remiză