Mijlocaşul Matheus Nunes (Manchester City), reţinut pentru scurt timp pentru tâlhărie

Matheus Nunes ar fi luat cu forţa telefonul mobil din mâna unui bărbat de 58 de ani într-un club de noapte din Madrid, apreciind faptul că bărbatul i-ar fi făcut în baia clubului, fără acordul acestuia, indică El Mundo.

Întrebat pe marginea reţinerii, un purtător de cuvânt al poliţiei din Madrid a declarat că jucătorul portughez a fost arestat la 8 septembrie la 5:30 dimineaţa, într-un club de noapte din centrul capitalei spaniole pentru infracţiunea de tâlhărie privind un smartphone, model de ultimă generaţie. După audierile de la secţie, fotbalistul portughez a fost eliberat în aşteptarea înfăţişării la tribunal.

O sursă din poliţie confirmă faptul că persoana arestată a fost Nunes, adăugând că acest caz a fost tratat ca o tâlhărie şi nu ca un furt pentru că valoarea telefonului depăşea preţul de 300 de euro.

Un purtător de cuvânt al jucătorului Matheus Nunes nu a răspuns până în prezent solicitării de a comenta pe marginea acestui incident.

Jucătorul născut în Brazilia, Matheus Nunes, 26 de ani, s-a alăturat campioanei din Premier League, Manchester City, în sezonul trecut, de la Wolverhampton Wanderers. Chiar dacă a făcut parte din echipa Portugaliei la EURO 2024, Nunes nu a fost chemat luna trecută la echipa naţională pentru meciurile din Liga Naţiunilor.

Sursa: www.stiripesurse.ro

APCE a decis: Julian Assange a fost tratat ca un deținut politic

Adin Cojocaru, după ce a fost reales preşedinte al FRV – În noul mandat va fi şi mai mult de muncă