Milionarul care a încercat să-și înece soția în jacuzzi la Mamaia, după care a violat-o, scapă nepedepsit. Pe cine a ‘turnat’

Omul de afaceri ar fi încercat în trecut să își înece fosta soție într-un jacuzzi în Mamaia, iar apoi ar fi sechestrat-o într-o cameră de hotel, unde ar fi abuzat-o sexual ore în șir.

Judecătorii l-au găsit vinovat și de faptul că ar fi amenințat-o pe femeie să nu dezvăluie calvarul trăit. Individul nu va ajunge însă după gratii, pentru că a dat informații la DIICOT despre un traficant de droguri, iar drept recompensă instanța i-a suspendat executarea pedepsei, potrivit Pro Tv.

Omul de afaceri Mihai Bizu a fost acuzat că în vara lui 2020 ar fi încercat să își înece soția lui de atunci, o instructoare de yoga.

Cei doi aveau probleme în căsnicie, iar scena s-ar fi petrecut pe terasa unui prieten, într-un jacuzzi unde victima discuta cu un alt bărbat.

Mărturia victimei: ”Am simțit cum din spate mă apucă de păr și mă bagă sub apă și mă tine acolo și zice: te omor, ai vrut să te săruți cu ăla”  – Sursa: Sentința Tribunalului București

Potrivit femeii, coșmarul ar fi continuat în camera de hotel, câteva ore mai târziu, unde ar fi fost bătută și abuzată până dimineață. Plină de răni, a scăpat doar după ce multimilionarul ar fi adormit.

Poliția a aflat despre cele petrecute când femeia s-a internat în spital. Iar printre probele de la dosar s-au numărat și conversațiile dintre cei doi.

Mărturii despre calvar: ”Cum ai putut să mă bați în halul ăsta? Puteai să mă omori… tu ești conștient de asta??? Eu nu știu dacă voi putea vreodată să-mi revin din șocul acesta…” – Sursa: Sentința Tribunalului București

Marian Popescu, avocatul lui Mihai Bizu: ”Este într-adevăr o poveste delicată. Noi ca și apărare dorim să evidențiem mai mult că este o discuție legată de această încadrare juridică și de modalitatea în care privim astfel de situații”.

Mihai Bizu a negat inițial că ar fi încercat să își omoare soția care a cerut un ordin de protecție. Mai târziu, a susținut că a fost un accident, pentru ca în final să recunoască totuși că a ținut-o intenționat cu capul sub apă.

Pe parcursul anchetei, omul de afaceri a scăpat de acuzația de viol pentru că fosta soție și-a retras plângerea. Cei doi au încheiat un acord, iar femeia abuzată ar fi renunțat și la pretențiile civile de un milion și jumătate de euro.

Ca să aibă parte de o condamnare mai blândă, omul de afaceri a denunțat la DIICOT un traficant de droguri, așa că limitele de pedeapsă s-au înjumătățit. Iar pedeapsa rezultantă, de trei ani de închisoare a fost suspendată. Și așa, vrea să facă apel.

Dacă sentința de la tribunal va rămâne definitivă, vreme de patru ani, omul de afaceri care între timp s-a recăsătorit nu se mai poate apropia de fosta soție la o distanță mai mică de 200 de metri. În plus, va trebui să presteze 120 de zile de muncă în folosul comunității.

Sursa: www.stiripesurse.ro

O româncă a obținut în instanță dreptul de a intra cu forța pentru a face curățenie în apartamentul vecinei

Aproximativ 25.000 de migranţi au traversat Canalul Mânecii către Regatul Unit de la începutul anului