Ministrul Ligia Deca deschide lista PNL Vâlcea la Senat

Potrivit conducerii PNL Vâlcea, lista a fost votată de Biroul Politic Naţional (BPN) al partidului, Ligia Deca fiind o surpriză, iniţial filiala din Vâlcea propunându-l pe deputatul Laurenţiu Cazan pe primul loc la Senat.

În varianta aprobată de BPN, lista pentru Senat este completată de Gheorghe Ioniţă, în timp ce pentru Camera Deputaţilor, actual preşedinte al filialei, deputatul Cristian Buican, este urmat de deputatul Laurenţiu Cazan, fostul deputat USR Marian Lazăr, Ovidiu Popa, Cristian Simoiu şi Gabriela Ioana Cercel.

„Regăsim pe lista noastră oameni care au făcut dovada competenţei de-a lungul timpului şi au dorinţă de a lupta pentru binele judeţului Vâlcea, precum şi binele ţării! Oameni care au demonstrat deja în Parlamentul României în mandatele anterioare, sau persoane noi, dornice de a aduce un suflu nou în politica românească. Suntem hotărâţi să lucrăm doar în slujba şi în interesul cetăţenilor! Fiecare dintre candidaţii PNL la Senat sau Camera Deputaţilor se regăseşte pe listă după o temeinică şi onestă analiză a modului în care fiecare poate contribui la realizarea programului PNL de dezvoltare a judeţului şi creştere a nivelului de trai al cetăţenilor”, a transmis conducerea filialei Vâlcea pe pagina de Facebook.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Tulcea: Bărbat amendat după ce câinele său a intrat în curtea vecină şi a rănit o pisică şi un alt câine

Lege pentru românii care locuiesc la curte: Riscă demolarea și amendă