Ministrul Mediului jubilează: Anul acesta, pentru prima dată, Ziua Curăţeniei este sărbătorită oficial

”Astăzi, la Dărmăneşti, am văzut cum o comunitate unită poate face lucruri extraordinare atunci când se mobilizează. Alături de sute de voluntari, am participat la „Let’s Do It România!”, cea de-a XI-a ediţie a Zilei de Curăţenie Naţională, o iniţiativă care ne aminteşte că marile schimbări încep cu paşi mici şi consecvenţi”, a scris ministrul Mediului pe Facebook.

Mircea Fechet anunţă că, anul acesta, pentru prima dată, Ziua Curăţeniei este sărbătorită oficial, după ce legea, al cărei iniţiator a fost şi el, a fost adoptată.

”Peste 200.000 de voluntari şi mii de angajaţi din instituţiile subordonate MMAP s-au mobilizat pentru a face România mai curată. Efectele introducerii Sistemului de Garanţie-Returnare (SGR) se văd deja cu ochiul liber, arătând că avem puterea de a face o schimbare reală pentru mediu. Mulţumesc tuturor celor care şi-au dedicat astăzi timpul pentru a face o Românie mai curată şi mai frumoasă! Felicitări primarului liberal Constantin Toma pentru organizarea acestei acţiuni! Împreună demonstrăm că doar uniţi putem construi o Românie mai verde pentru generaţiile viitoare”, a spus Fechet.

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei: Israelul comite ”crime neruşinate” împotriva copiilor

Fenomen rar în Africa de Sud: A nins, iar zăpada a ajuns și la 2 m înălțime