Mircea Dinescu: Am ajuns, după 30 de ani de capitalism, să facă Gigi Becali guvern în casa lui

Mircea Dinescu a sancţionat dur, duminică, la evenimentul PNL de lansare a candidaţilor PNL Mehedinţi la alegerile parlamentare că lipsa de mobilizare şi de reacţie a societăţii civile faţă de cele mai recente ştiri din spaţiul public – planul Hrebenciuc şi blatul PSD-AUR.

Invitat la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Mehedinţi la alegerile parlamentare din 1 decembrie, scriitorul Mircea Dinescu, una dintre figurile centrale ale Revoluţiei de la 1989, s-a arătat uluit de faptul că după 30 de ani de capitalism, România a ajuns în situaţia în care viitorul guvern se coace în casa lui Gigi Becali. 

 
“Mă uit la televizor şi aud că Gigi Becali îi spune lui ăsta de la AUR – facem guvern la mine acasă. Păi am ajuns după 30 de ani de capitalism să facă guvern în casa lui Gigi Becali?! Poate unora li se pare Gigi un om de afaceri, dar nici el nu are nici o meserie. A făcut afaceri cu statul de fapt, când a luat terenuri de la Clubul Steaua, ştiţi povestea… De fapt, a fost vânzător de brânză. Nu e un mare om de afaceri şi acum a devenit mâna dreaptă a acestui băiat care nici măcar nu-şi asumă condiţia, s-a lansat Dinescu în atacul la adresa lui Gigi Becali. 

 
La evenimentul la care au participat aproape 3.000 de mehedinţeni, din conducerea centrală a PNL au participat prim-vicepreşedinţii Dan Motreanu şi Rareş Bogdan, alături de gazda reuniunii, liderul PNL Mehedinţi şi europarlamentarul Virgil Popescu. 
 
 

Cel mai mare producător de cipuri din lume a suspendat livrările spre o companie din China. Tehnologia era folosită de Huawei

Turcia: Sorescu a înscris un gol pentru Gaziantep FK. Maxim a reuşit un assist