Mircea Geoană: Înțelegerea subterană Ciolacu -Simion riscă să devină tandemul Ciolacu-Simion

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale, și-a prezentat Angajamentul pentru România la Pitești.

Mircea Geoană a vorbit despre pericolul extremismului și despre înțelegerea dintre George Simion și Marcel Ciolacu.

„Mie mi se pare, și cred că este un lucru acceptat de toată lumea, că există o înțelegere subterană între Ciolacu și Simion. Eliminarea doamnei Șoșoacă nu cred că este un accident, protecția pe care domnul Simion o are în presă, brusc este băiatul bun, nu mai are legături cu Moscova, nu mai este extremist, brusc este băiatul simpatic care, eventual, poate să obțină niște voturi”, a declarat Mircea Geoană în cadrul evenimentului.

Mircea Geoană a vorbit și despre campania de linșaj la adresa sa și a campaniei sale, motivată de dorința premierului de a-l avea pe Simion în turul 2, pentru că doar așa poate câștiga Președinția României.

„O astfel de finală, ar duce, automat, AUR, în opinia mea, la 20%. Cine merge în turul 2 trage partidul, pentru că avem alegeri parlamentare la o săptămână după (…), Parlamentul viitor al României va avea, cel puțin 30% un pachet de partide extremiste, pro Moscova”, susține Mircea Geoană.

Situația economică și socială de anul viitor va fi una foarte grea, iar posibilitatea ca Simion să fie desemnat prim-ministru este reală, a mai menționat Mircea Geoană. Prin invocarea așa zisei stabilități guvernamentale, ne vor păcăli din nou, iar această situație trebuie să ne îngrijoreze.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Danielle Collins a revenit asupra deciziei de retragere. Ea va juca şi în 2025

Analistul Cristian Tudor Popescu: Dacă domnul Ciucă ajunge în turul 2 cu domnul Ciolacu, îl voi vota pe domnul Ciucă