Mircea Geoană și-a updatat site-ul cu funcții pentru persoanele cu dizabilități

Mircea Geoană a ridicat standardele campaniilor electorale din România încă din momentul lansării Angajamentului pentru România. A fost primul candidat care a asigurat interpretarea evenimentului în LSR- Limba Semnelor Române, astfel încât și persoanele cu deficiențe de auz să poată urmări programul său politic.

Site-ul oficial al candidatului independent la Președinția României, Mircea Geoană, este singurul site care are funcția Accesibilitate.

Aceasta este un set de bune practici implementate cu scopul de a face un site web mai ușor și mai intuitiv de utilizat pentru persoanele cu dizabilități și limitări vizuale, auditive, motorii sau cognitive.

„Pentru a răspunde cât mai eficient tuturor provocărilor cu care se confruntă societatea românească, este necesară susținerea tuturor inițiativelor de antreprenoriat și solidaritate socială, pentru că, de multe ori, societatea civilă, Biserica sau mediul privat au realizat mai mult decât statul român în susținerea persoanelor cu dizabilități, a vârstnicilor și bolnavilor, pentru reducerea violenței domestice, pentru copii sau persoane defavorizate și de etnie romă”, a declarat Mircea Geoană

MAE/ Atenţionare de călătorie: Ungaria – restricţii de circulaţie miercuri pentru camioanele de mare tonaj

Scenariu avansat de liberali: PSD va muta 10-20 de voturi/secție pentru Simion | Ponta și Țuțuianu neagă ‘planul Hrebenciuc’