MMA: Camerunezul Francis Ngannou, revenire cu victorie în cuşcă după aproape trei ani – VIDEO

Camerunezul Francis Ngannou l-a învins pe brazilianul Renan Ferreira în doar 3 minute şi 32 de secunde, sâmbătă, la Riad, în Arabia Saudită, unde a revenit în cuşcă sub egida PFL.

Profund emoţionat după victoria sa, camerunezul a dedicat-o imediat fiului său, care a murit în aprilie la doar 15 luni. „Nu mă pot gândi la nimic altceva decât la fiul meu Kobe. Am vrut să lupt pentru el. Sunt bucuros că am făcut-o pentru fiul meu. Sper ca numele lui să fie amintit pentru că fără el nu am fi fost astăzi aici”, a declarat el cu lacrimi în ochi.

 

Ngannou, care a părăsit UFC în trombă anul trecut, a câştigat acum centura de campion în noua categorie „Superfight” a noii sale organizaţii.

Lupta a fost înconjurată de incertitudine, Ngannou fiind departe de cuştile MMA de aproape trei ani. De asemenea, el venea după două înfrângeri în boxul englez, dintre care una a inclus un knockout în meciul cu Anthony Joshua.

 

Acţiune pentru combaterea pescuitului ilegal, în judeţele Tulcea şi Constanţa – Trei infracţiuni au fost constatate / Peste 320 de kilograme de peşte confiscate

ICI Bucureşti şi AGERPRES lansează proiectul ”Agerpres Daily News | Hold History”