Moarte misterioasă a unui miliardar din SUA – A fost găsit în lacul de pe proprietatea sa

A fost demarată o anchetă privind moartea misterioasă a unui investitor miliardar, după ce cadavrul său a fost găsit în lacul izolat de pe proprietatea sa de 2,4 milioane de dolari din Washington.

Daniel Reiner, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit mort în Trout Lake, lângă Fertile Valley Road, în Pend Oreille County, în jurul orei 15:00, pe 31 august, în urma unei căutări extinse la care au participat scafandri și câini pentru cadavre.

Biroul șerifului din Pend Oreille County a fost sesizat cu privire la dispariția unei persoane de la proprietatea privată cu o seară înainte.

Ofițerii care au intervenit au fost nevoiți să abandoneze căutările din cauza căderii nopții, înainte ca trupul său să fie găsit a doua zi.

„[Reiner] s-a dus să înoate și nu s-a mai întors”, a declarat șeriful Glenn Blakeslee pentru The Miner Newspapers, scrie independent.co.uk.

Potrivit The Spokesman-Review, Blakeslee a declarat că nu există dovezi actuale care să sugereze că moartea sa a fost suspectă.

„Bineînțeles că ne uităm dacă există semne de traumă evidentă sau ceva de genul ăsta care ar fi evident pentru a spune că este vorba de un joc murdar…”, a spus el. „Nu am văzut niciunul în acest caz, așa că ne bazăm pe medicul legist din biroul medicului legist pentru a ne oferi un mod și o cauză a morții”, a completat  acesta.

Procurorul POC Dolly Hunt a declarat pentru The Independent că o autopsie a fost efectuată pe 5 septembrie, dar că raportul este încă în așteptare.

Reiner, absolvent al Universității Pepperdine din Spokane, s-a mândrit cu un portofoliu extins de afaceri atât în sectorul public, cât și în cel privat.

Succesul său în afaceri l-a făcut să acumuleze un vast imperiu imobiliar, inclusiv casa de lux de pe malul lacului Trout, pe care a cumpărat-o în 1998, conform înregistrărilor proprietăților din Pend Oreille County.

La momentul morții sale, acesta deținea, de asemenea, aproximativ 30 de proprietăți care se întindeau pe aproximativ 1 837 de acri, precum și terenuri de golf și stațiuni din întreaga țară, inclusiv Granite Bay Golf Club Sacramento, Pebble Beach Golf Links San Jose, Cabo del Sol lângă Cabo San Lucas și Club Corp, a raportat TheSpokesman-Review.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Adina Vălean acuză că Nicolae Ciucă a refuzat să colaboreze cu ea pe teme europene: Cu Geoană s-a înțeles mult mai bine!

Nicuşor Dan crede că, în cazul unui cutremur de şase sau şapte grade, planşeul de la Unirii ar rezista / Edilul arată că acesta este încadrat în categoria ”nesatisfăcător” din punctul de vedere al siguranţei, dar expertul nu spune că s-ar prăbuşi