Mureş: Zece pompieri ai ISU intervin în judeţele Galaţi şi Bacău în zonele afectate de inundaţii

Zece pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş intervin în sprijinul comunităţilor afectate de inundaţii din judeţele Bacău şi Galaţi.

Pe lângă cei 10 subofiţeri specializaţi în intervenţii în situaţii de urgenţă, ISU Mureş a trimis în cele două judeţe două ansambluri rutiere, formate din autotractor şi semiremorcă pentru transportul materialelor din depozitele Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale (ANRSPS) Galaţi şi Bacău, trei autocamioane şi o Tabără Mobilă.

„Această mobilizare face parte din efortul comun al structurilor de intervenţie din toată ţara, care acţionează coordonat pentru salvarea vieţilor, minimalizarea pagubelor şi asigurarea sprijinului necesar comunităţilor afectate de inundaţii”, a precizat ISU Mureş, pe pagina de Facebook a instituţiei. AGERPRES / (AS – autor: Dorina Matiş, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Iaşi: USR şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare

Gheorghe Falcă: Cred că este normal pentru Nicuşor Dan să aibă o relaţie corectă cu partidele de dreapta, pentru că doreşte să îşi realizeze atât o majoritate în CGMB şi o relaţie bună cu viitorul preşedinte şi cu viitorul Guvern