Naționala României de volei a spulberat reprezentativa Suediei

Naţionala feminină de volei a României a învins, după un meci foarte echilibrat, la Blaj, în Golden League, echipa similară a Suediei, scor 3-0, pe seturi 25-23, 25-23, 25-18.

Fetele noastre, care s-au impus după o oră şi 25 de minute, au înregistrat acum trei victorii şi un eşec după primele perechi de meciuri și ocupă locul 4 în clasament, ultimul care asigură calificarea în Final Four.

Naționala de volei a României a învins categoric reprezentativa Suediei. Ce fete s-au remarcat: Rodica Buterez, cu 15 puncte, Elizabet Lenke Inneh, 14 puncte, şi Ana Cristina Miron, 13 puncte, s-au remarcat din echipa tricoloră pregătită de ibericul Guillermo Naranjo Hernandez.

De partea cealaltă, de la scandinave cele care au ieșit în evidență au fost Isabelle Haak, 16 puncte, Alexandra Lazic, 11 puncte, şi Anna Haak, 10 puncte.

Trebuie amintit că întâlnirea a fost arbitrată de moldoveanul Andrei Ţăran şi de românul Bogdan Laurenţiu Stoica.

Ultimele dispute din faza preliminară a acestei competiții, ce vor avea loc la Gijon, în Spania, se vor desfășura după următorul program: pe 1 iunie cu Croaţia şi pe 2 iunie cu Spania.

Sursa: prosport.ro

Generaţia de Aur a câștigat cu 3-2 meciul cu „restul lumii”

Șase țări membre NATO ridică un „zid de drone” pentru a-și proteja granițele