Neamţ: Copil de şase ani, rănit după ce a fost lovit de un autoturism, când traversa strada/ A fost rănită şi o femeie, pasagar în maşină, ambii fiind transportaţi la spital

Un copil de şase ani a fost rănit, miercuri, după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce traversa strada, în localitatea Oniceni, judeţul Neamţ. În urma impactului, a fost rănită şi o femeie, pasager în autoturism, ambii fiind transportaţi la spital.

Accidentul rutier s-a produs, miercuri, pe DC 75, în localitatea Oniceni. 

 
”În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 31 de ani se deplasa cu un autoturism pe DC 75 în localitatea Oniceni, ar fi surprins şi accidentat un minor, în vârstă de 6 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorului şi a unei femei, pasager în autoturism, ambii fiind transportaţi la o unitate medicală”, a transmis IPJ Neamţ.

 
Şoferul, din localitatea Oniceni, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă. 
 

Zeci de palestinieni au fost ucişi în Gaza după plecarea lui Blinken din regiune fără o perspectivă clară de armistiţiu

Nemira Publishing House S.R.L., amendată de Consiliul Concurenţei cu peste 320.000 de lei, va contesta în instanţă sancţiunea. Acţionar: „Considerăm că Nemira este nevinovată în raport de acuzaţiile aduse”