Neamţ: Mai mulţi oameni au rămas blocaţi cu maşinile pe un drum acoperit de aluviuni din Valea Ursului

Mai mulţi oameni au rămas blocaţi cu maşinile pe drumul judeţean din localitatea Valea Ursului, din cauza aluviunilor formate ca urmare a ploii torenţiale, a informat, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

„Forţe şi mijloace de intervenţie de la Punctul de lucru Poienari, Detaşamentul de pompieri Roman, SVSU Valea Ursului şi IPJ au acţionat în comuna Valea Ursului pentru deblocarea traficului de pe DJ 159, unde cinci autoturisme în care se aflau opt persoane şi un autobuz în care se afla doar conducătorul auto au rămas blocate ca urmare a aluviunilor depuse pe partea carosabilă şi a unui autotren derapat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, căpitanul Irina Popa.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În comuna Icuşeşti, pe drumul judeţean 207D la intersecţia cu drumul comunal 82, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate a intervenit cu un buldoexcavator pentru îndepărtarea aluviunilor de pe partea carosabilă.

Judeţul Neamţ este sub avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată şi averse torenţiale. AGERPRES/(AS – autor: Gabriel Apetrii, editor: Andreea Rotaru, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

IGSU: Un elicopter Black Hawk al IGAv a fost direcţionat spre judeţul Galaţi

VIDEO Galaţi: Patru persoane decedate în urma inundaţiilor