Necazurile se țin lanț la Primăria Bușteni. După ce primarul ales a decedat, actualul edil e acuzat că ar fi bătut o angajată și ar fi târât-o prin instituție

Fapta a avut loc în data de 16 septembrie, atunci când în sediul unde se află societatea la care lucrează femeia ar fi trebuit să se monteze niște camere de supraveghere. Doar că angajata a refuzat sa elibereze biroul, deși există, spune primarul, o hotărâre de consiliu local în acest sens.

Deoarece nu a vrut să părăsească locul de muncă, edilul ar fi luat-o la bătaie și a târăt-o prin instituție, după ce ar fi încercat să o forțeze să renunțe la funcția sa, pentru a oferi postul unei persoane apropiate.

Contactat telefonic de jurnaliștii Antena 3 CNN, primarul spune că există o hotărâre de consiliu local în acest sens și că nu ar fi agresat-o sub nicio formă pe femeie.

Angajata a depus o plângere la poliție și va merge la serviciul de medicină legală pentru a-și scoate un certificat medico-legal.

Necazurile pare că nu se mai opresc la Primăria din Bușteni. În luna august primarul ales Emanoil Savin, fost parlamentar şi fost edil al orașului Bușteni, a murit. Savin avea 65 de ani și a decedat chiar în ziua în care aniversa 40 de ani de căsnicie.

Emanoil Savin fusese ales la alegerile locale din acest an primar al oraşului Buşteni, din partea PSD, învingându-l pe edilul în funcţie, Mihai Corbu.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Anchetă a Poliţiei după o sesizare conform căreia un profesor de la o şcoală din Râmnicu Vâlcea ar fi avut relaţii sexuale cu o fată de 17 ani

Avocatul Alexandru Mușătoiu a obținut trofeul ‘Firma de avocatură a anului în Timișoara’, la Romanian Legal Awards