Neymar a revenit la antrenamentele echipei Al-Hilal după aproape un an

Atacantul internaţional brazilian Neymar a anunţat luni, pe contul său de Instagram, revenirea la antrenamentele clubului saudit Al-Hilal, după aproape un an de absenţă.

Neymar (32 de ani) lipseşte de aproape un an din cauza unei accidentări grave la genunchiul stâng. Brazilianul s-a alăturat lui Al-Hilal în august 2023 venind de la PSG, şi s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi meniscul genunchiului stâng pe 17 octombrie 2024, în meciul disputat de Brazilia, împotriva Uruguayului (scor 0-2),  în calificările pentru Cupa Mondială din 2026.

Neymar a fost operat în luna noiembrie a anului trecut, iar recuperarea a durat aproape un an. „Sunt bucuros să revin în grup”, a scris Neymar pe contul său de Instagram, unde a postat fotografii cu el pe teren alături de colegii săi, sub privile antrenorului portughez Jorge Jesus.

Revenirea oficială a atacantului „depinde de pregătirea sa tehnică şi de decizia antrenorului”, a declarat un oficial al clubului, sub rezerva anonimatului.

Al-Hilal nu l-a inclus încă pe Neymar pe lista jucătorilor pentru campionatul saudit, care a început în august, dar brazilianul se află pe lista pentru Campionatul Asiei.

Absenţa starului brazilian, care este plătit cu aproximativ 100 de milioane de euro pe sezon, nu a afectat rezultatele lui Al-Hilal, care a câştigat titlul naţional sezonul trecut şi a stabilit o serie istorică de 34 de victorii consecutive în toate competiţiile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dolj: Frate şi soră, daţi dispăruţi după ce au plecat de la şcoală, dar nu au ajuns acasă

Tenis: Chinezul Yunchaokete Bu, în semifinale la Beijing (ATP)