Neymar, aproape de o revenire spectaculoasă la Al-Hilal după un an de absență

Starul brazilian s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi menisc pe 17 octombrie 2023, în timpul unui meci dintre Brazilia şi Uruguay. După un an de convalescenţă, jucătorul lui Al-Hilal pare aproape de o revenire în activitate.

Potrivit ESPN Brazilia, Neymar este pe punctul de a reveni în competiţie. Instituţia media explică faptul că revenirea sa ar putea avea loc în următoarele zile, posibil lunea viitoare, în timpul meciului din Liga Campionilor Asiei cu Al-Ain (Emiratele Arabe Unite).

În acest weekend, internaţionalul brazilian (128 de selecţii, 79 de goluri) a postat pe Instagram o fotografie purtând o jachetă din denim fără mâneci pe care scria „M-am întors”.

Antrenorul lui Al-Hilal, Jorge Jesus, la fel ca şi Rodrigo Lasmar, şeful staff-ului medical al Seleçao, urmează să-şi dea acordul pentru revenirea lui Neymar. Medicul echipei braziliene este aşteptat în Arabia Saudită în următoarele zile pentru a evalua condiţia fizică a jucătorului de 32 de ani. Dacă revenirea sa este pozitivă, Seleçao ar putea conta pe el pentru meciurile cu Venezuela şi Uruguay din noiembrie.

Neymar, care a ajuns la Al Hilal de la Paris Saint-Germain în vara lui 2023 pentru 90 de milioane de euro, a jucat doar cinci meciuri de la sosirea sa la Al-Hilal (1 gol, 3 pase decisive).

Bursa de la Bucureşti a deschis pe roşu şedinţa de tranzacţionare

România vizează al patrulea succes consecutiv în Liga Națiunilor împotriva Lituaniei