Nicolae Ciucă a venit la dezbaterea electorală cu două ”cărţi de căpătâi”: Biblia şi Constituţia

Preşedintele PNL, candidatul acestui partid la alegerile prezidenţiale, Nicolae Ciucă, a venit, luni seară, la dezbaterea electorală organizată de Antena 3, cu ”două cărţi de căpătâi”: Biblia şi Constituţia. ”Astea sunt cele care trebuie să ne îndrume în orice decizie şi în orice activitate”, a declarat Ciucă.

”Sunt cărţile de căpătâi. Una este cartea de căpătâi a credinţei noastre, Biblia şi cealaltă este Constituţia. Este cartea decăpătâi a democraţiei”, a declarat Nicolae Ciucă la Antena 3.

 
Nicolae Ciucă a spus că, la începutul carierei militare, a jurat credinţă ţării în faţa Drapelului de Luptă, dar când a devenit ministru, apoi premier, a jurat pe Biblie şi pe Constituţie să îşi facă datoria faţă de ţară.

 
”Atunci când mi-am început cariera militară, am jurat credinţă ţării în faţa Drapelului de Luptă, după aceea ca  ministru, ca prim-ministru, am jurat să îmi fac datoria faţă de ţară, cu mâna pe Biblie şi pe Constituţie. Astea sunt cele care trebuie să ne îndrume în orice decizie şi în orice activitate, în orice poziţie de leadership vom avea fiecare dintre noi şi să nu uităm că suntem trecători în aceste poziţii, iar datoria noastră este să facem ceea ce avem de făcut pentru oameni, nu pentru noi”, a precizat Ciucă.

Guvernul României anunță un succes neașteptat: Mai multe companii de stat au revenit puternic pe profit

UPDATE – Bistriţa-Năsăud: Adolescent de 16 ani, cu arsuri pe 30% din suprafaţa corpului şi afectarea căilor aeriene, în urna unui incendiu care a izbucnit la un boiler din baia locuinţei