Nicolae Ciucă: am avut ocazia să stau de vorbă cu oamenii despre festivalul Untold. Pentru Cluj, Untold este atât un eveniment cultural major, care pune oraşul pe harta marilor festivaluri de profil, cât şi o excelentă oportunitate de promovare turistică

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat, în urma unei plimbări pe străzile Clujului, că Untold este un eveniment cultural major, care pune oraşul pe harta marilor festivaluri de profil, dar şi o excelentă oportunitate de promovare turistică.

”Astăzi, pe străzile Clujului, alături de primarul Emil Boc şi câţiva colegi din conducerea PNL, am avut ocazia să stau de vorbă cu oamenii despre festivalul Untold, aflat acum în penultima sa zi. Pentru Cluj, Untold este atât un eveniment cultural major, care pune oraşul pe harta marilor festivaluri de profil, cât şi o excelentă oportunitate de promovare turistică”, a afirmat Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că administraţia condusă de Emil Boc este apreciată nu numai de clujeni, ci şi de turişti.
”Organizarea unui festival de asemenea calibru cere ca autorităţile locale să se pregătească exemplar pentru vizitatori. M-am bucurat să văd că administraţia condusă de Emil Boc este apreciată nu numai de clujeni, ci se ridică la înălţimea aşteptărilor tuturor celor veniţi zilele acestea la Cluj, din ţară sau din afara ei”, a mai declarat liderul PNL.

A fost stresant, dar am reuşit, spun organizatorii JO de la Paris

Europarlamentarul PNL Daniel Buda: Discuţiile dintre SOS şi AUR privind o posibilă candidatură comună la alegerile parlamentare şi prezidenţiale sunt dovada clară că românii au fost înşelaţi la alegerile europarlamentare