Nicolae Ciucă, discuţii informale, alături de Nicuşor Dan, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri: România are nevoie de un climat investiţional stabil şi de încredere, iar dialogul constant între autorităţi şi antreprenori este esenţial

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că a discutat, într-un cadru informal, alături de primarul general al Bucureşti, Nicuşor Dan, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri. ”România are nevoie de un climat investiţional stabil şi de încredere, iar dialogul constant între autorităţi şi antreprenori este esenţial pentru a asigura acest lucru”, subliniază Ciucă.

Nicolae Ciucă a arătat, luni seară, într-o postare pe Facebook, că a discutat, alături de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, într-un cadru informal, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri despre importanţa unui cadru fiscal predictibil.

”Am reiterat că mediul de afaceri reprezintă coloana vertebrală a economiei noastre şi că debirocratizarea va rămâne o prioritate. România are nevoie de un climat investiţional stabil şi de încredere, iar dialogul constant între autorităţi şi antreprenori este esenţial pentru a asigura acest lucru”, a transmis liderul PNL.

 

Handbal masculin: CSM Bucureşti a pierdut şi manşa a doua cu Runar Sandefjord, în EHF European Cup

Carlo Ancelotti: ‘Ce îi cer lui Mbappe? Să înscrie goluri!’