Nicolae Ciucă: Performanţă incredibilă astăzi pentru România la canotaj în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris! Felicitări tuturor celor care au concurat în finale, indiferent de rezultat!

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, scrie joi despre performanţa incredibilă astăzi pentru România la canotaj în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, liderul liberal felicitând pe toţi cei care au concurat în finale, indiferent de rezultat.

”Performanţă incredibilă astăzi pentru România la canotaj în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris! Încă două medalii pentru ţara noastră: aur la dublu vâsle masculin şi argint la dublu vâsle feminin”, a scris preşedintele PNL într-o postare pe Facebook.

”Felicitări tuturor celor care au concurat în finale, indiferent de rezultat: Florin Enache, Andrei Cornea, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar, Amalia Bereş, Magda Rusu, Maria Lehaci, Adriana Adam, Ciprian Tudosă, Andrei Mândrilă, Sergiu Bejan şi Ştefan Berariu. Suntem mândri de voi toţi!”, mai spune Nicolae Ciucă.

JO-canotaj: Echipajul de patru rame masculin s-a clasat pe locul cinci

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, după argintul de la JO: Am dat totul în această cursă. Mai mult de atât nu mai puteam să facem