Nicolae Ciucă spune că este necesar ca un preşedinte să ştie o limbă străină: În momentul în care între doi oameni apar doi translatori, relaţia personală nu mai este la fel de solidă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că este necesar ca un preşedinte să ştie o limbă străină, el afirmând că în momentul în care între doi oameni apar doi translatori, relaţia personală nu mai este la fel de solidă.

Preşedintele PNL a fost întrebat la Bihor dacă cunoaşterea unei limbi străine mai constituie un avantaj în relaţii de externe, în contextul atribuţiilor preşedintelui României.

”Din toată experienţa mea, discuţiile se poartă, se rezolvă toate problemele pe dosare, aşa cum sunt ele în relaţiile cu partenerii externi, într-un cadru formal. În momentul în care între doi oameni apar doi translatori, relaţia personală nu mai este la fel de solidă şi, în afara cadrului formal, care rezolvă probleme, relaţiile personale contează foarte mult. Ca atare, este necesar să avem această cunoaştere”, a spus Ciucă.

Renașterea miraculoasă a lui Benjamin Netanyahu

Nicolae Ciucă: Am intrat în această competiţie fiind convins că vom intra în turul 2 şi vom câştiga alegerile. Ce urmează să se întâmple după aceea? Eu voi proceda în conformitate cu prevederile constituţionale