Nicolae Ciucă: Zilele acestea sărbătorim nu doar istoria Capitalei, ci şi viitorul său / PNL a fost alături de bucureşteni în ultimii 4 ani, colaborând cu primarul Nicuşor Dan pentru proiecte ample

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă, vineri seară, că în aceste zile se sărbătoreşte nu doar istoria Bucureştiului, respectiv 565 de ani de la prima atestare documentară, dar şi viitorul Capitalei, care trebuie să se dezvolte în continuare. ”PNL a fost alături de bucureşteni în ultimii 4 ani, colaborând cu primarul Nicuşor Dan pentru proiecte ample”, a transmis preşedintele liberalilor.

”Zilele acestea sărbătorim nu doar istoria Capitalei, ci şi viitorul său, plin de oportunităţi. Bucureştiul e un oraş în ascensiune, cu proiecte integrate, care vor face comunitatea să înflorească, să se modernizeze.  PNL a fost alături de bucureşteni în ultimii 4 ani, colaborând cu primarul Nicuşor Dan pentru proiecte ample: de la termoficare şi transport public, la asfaltări şi dotarea spitalelor”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL anunţă că liberalii vor continua să sprijine proiectele care le fac viaţa mai bună locuitorilor Capitalei.

”La mulţi ani, Bucureşti”, a mai transmis Ciucă.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis, vineri, un mesaj în cadrul recepţiei organizate cu ocazia marcării a 565 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului. El a mulţumit tuturor angajaţilor din instituţiile şi spitalele subordonate şi s-a referit la parcursul european al Capitalei.

”Suntem pe un drum european, dar depinde doar de noi că acest parcurs să fie ireversibil”, afirmă Nicuşor Dan, precizând că, la ultimele alegeri, ”bucureştenii au ales realismul în locul vechiului «minte-mă frumos»”.

De asemenea, edilul a reiterat ideea organizării referendumurilor locale pentru a stabili modalitatea de administrare a Bucureştiului.

 

 

 

Fotbal: ”Presiunile pentru un calendar mai avantajos trebuie să vină de la jucători”, consideră Guardiola (Manchester City)

Manevră de noaptea minții – Președintele ‘DREPT’ anunță că a dat afară parlamentarii din partid, deși se laudă că a intrat în BEC datorită lor