Nicușor Dan lasă animalele în Primărie

„Orice persoană care intră în Primăria Municipiului București va putea fi însoțită de animalul de companie cu condiția respectării unor reguli, prevede un proiect de hotărâre aflat în dezbatere publică.

Câinii trebuie să fie în permanenţă ţinuţi în lesă, iar pisicile într-o cuşcă de transport. Câinii care fac parte din rasele considerate periculoase trebuie să poarte botniţă.

Posesorii animalelor de companie trebuie să prezinte, la cerere, carnetul de sănătate al animalului, care să ateste că acesta este vaccinat şi deparazitat. Totodată, ei trebuie să se asigure că animalele nu deranjează publicul sau personalul instituţiei”, a scris Nicușor Dan, pe rețelele de socializare.

Primăria Municipiului București a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre prin care aprobă accesul în sediul instituţiei pentru persoane însoţite de animale de companie, câini şi pisici, indiferent de talie şi de rasă.

”Se aprobă accesul cu animale de companie, câini şi pisici, indiferent de talie şi de rasă, în incinta Primăriei Municipiului Bucureşti şi a instituţiilor de interes local, însoţite de un adult, cu respectarea condiţiilor prevăzute de Regulamentul privind accesul cu animalele de companie”, prevede primul articol al proiectului de hotărâre.

 

FCSB – Gloria Buzău 3-2

Video Scene de coșmar în București: Un bărbat a căzut într-un canal