Nicuşor Dan: Proiectul de lege care va permite organizarea referendumului din Bucureşti a trecut de Comisia de Administraţie din Camera Deputaţilor

Nicuşor Dan spune că proiectul de lege care va permite organizarea referendumului din Bucureşti în aceleaşi secţii de vot cu alegerile prezidenţiale a trecut în această seară de Comisia de Administraţie Publică din Camera Deputaţilor, urmând ca mâine să fie votat de plen.

”Folosirea infrastructurii alegerilor naţionale pentru referendum ar duce la o scădere considerabilă a costurilor de organizare şi la reducerea timpului petrecut în secţii de alegători”, arată primarul.

Nicuşor Dan spune că, dacă referendumul va fi aprobat de cetăţeni, va dispărea discrepanţa dintre atribuţiile Primăriei Capitalei şi banii care sunt alocaţi instituţiei pentru îndeplinirea acestor atribuţii, în raport cu atribuţiile şi bugetele primăriilor de sector.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Ciucă, întrebat pe ce se bazează când îl face prorus pe George Simion: ‘E suficient’

Avertismentul climatologilor, la Consiliul Nordic: Impactul va fi catastrofal – Curenții din Atlantic pot duce la situații de neimaginat