Nicușor Dan promite că iarna aceasta se vor mai înregistra avarii în rețeaua de termoficare a Capitalei

Nicușor Dan promite că iarna aceasta se vor mai înregistra avarii în rețeaua de termoficare, dar că numărul acestora va scădea, având în vedere lucrările efectuate de municipalitate.

El a reiterat miercuri dintr-o emisiune televizată că anul acesta vor fi modernizați 70 km de rețea de termoficare, însă vor mai rămâne 700 km de rețea nemodernizată.

Am fost șocat că sunt oameni în poziții importante care nu înțeleg că traficul e generat de dezvoltare urbană haotică, spune primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, despre întâlnirea de marți, de la Palatul Victoria, cu premierul Marcel Ciolacu, miniștri și primarii de sector.

„Am convenit să nu dăm declarații, ce nu o să fac, pentru că au fost multe puncte de vedere divergente. A fost o discuție foarte bărbătească, asumată de toată lumea. Eu un singur lucru pot să spun, să nu încalc ceea ce am promis. Am fost șocat să constat că sunt oameni în poziții importante care nu înțeleg că traficul e generat de dezvoltare urbană haotică, adică sunt oameni care în continuare cred că traficul din București vine din faptul că nu a acoperit Termoenergetica o groapă”, spune Nicușor Dan, potrivit Mediafax.

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Și arbitru, şi competitor: Statul finanțează cu milioane de euro cluburile departamentale ale MAPN și MAI

Incendiu puternic, la o fabrică de sicrie din judeţul Bihor – FOTO