Noul format al Ligii Campionilor va face ca mai multe echipe să joace la victorie, crede Simeone

Numărul echipelor participante la cea mai importantă competiţie europeană intercluburi a crescut de la 32 la 36. Cele 36 de echipe participă la un minicampionat, cu obiectivul de a termina pe primele opt locuri ale clasamentului, care asigură calificarea directă în optimi de finală. Celelalte opt bilete pentru optimi vor fi decise de meciuri de baraj în două manşe.

Atletico va primi miercuri vizita lui RB Leipzig, iar Simeone, a cărui echipă a ajuns în sferturile de finală în sezonul trecut, consideră că schimbările ar trebui să încurajeze un joc mai ofensiv.

„Trebuie să câştigăm, este clar că primele opt clasate vor avea cel puţin 20 de puncte, aşa că toţi suntem invitaţi să jucăm la victorie”, a declarat Simeone într-o conferinţă de presă.

„Am văzut meciul dintre Liverpool şi AC Milan, care a fost dinamic şi agreabil. Putem vedea o Ligă a Campionilor mai agreabilă pentru public, pentru că toate echipele trebuie să câştige. Remizele sunt bune doar până la un punct, aşa că va trebui să tragem tare”, a spus tehnicianul.

Atletico, neînvinsă până acum în noul sezon din La Liga, le va mai întâlni pe Paris Saint-Germain, Benfica, Lille, Sparta Praga, Slovan Bratislava, Bayer Leverkusen şi Salzburg.

Simeone vrea să se concentreze în întregime pe prima adversară a echipei sale. Leipzig este şi ea neînvinsă în noua ediţie a Bundesligii, reuşind o victorie cu 3-2 la Leverkusen, care a pus capăt seriei de 35 de meciuri fără înfrângere în campionat pentru deţinătoarea titlului.

„Vom vedea ce vom găsi, pentru că am văzut ambele lor versiuni”, a spus argentinianul. „Contra lui Union Berlin au atacat tot jocul (încheiat 0-0 – n. r.), au jucători rapizi de la mijloc în sus, iar împotriva lui Leverkusen s-au apărat şi s-au bazat pe contraatac”, a adăugat el.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Klaus Iohannis, la mâna lui Marcel Ciolacu. Când va decide PSD dacă susține proiectul care îi va permite să candideze la parlamentare

„The Apprentice”, povestea originii lui Trump cu Sebastian Stan în rolul principal, în cinema din 18 octombrie – VIDEO